TR EN

Optima Kimya, çok sayıda uygulama ve 20 yılı aşkın teknik bilgi birikimi ile geniş bir kimyasal portföyü sunan tekstil yardımcı kimyasalları üretiminde öncü firmadır. “Optimum Kimya” sloganımızın temel felsefesi, bizi tanımlayan ve dünyadaki başarımızı yönlendiren, yaşamımızın her bölümünde optimum olabilme prensibimize dayanır. Vizyonumuz; Teknolojinin verdiği güç, yenilikçilik ve sürekli gelişim gösterme prensibine bağlı ekibimiz ile müşterilerimize özel hizmetler sunarak sektör ihracatında söz sahibi olmak.

Misyonumuz; Güçlü AR&GE yardımı ve teknik destek ile müşterilerimizin sorunlarını çözecek, üretim maliyetlerini düşürecek, çevre dostu kimyasallar sunmak.

Başarımız, müşteriler ve çalışanlar ile sorumlu, bütünleşik iletişim stratejileri ve dünyanın sınırlı kaynaklarının düşünceli kullanımı stratejilerine dayanmaktadır. Uzman kadrosuyla, tekstil sektöründe karşılaşılan sorunlara müşteri ihtiyaçlarına yönelik yenilikçi çözümler getiriyoruz. Şirketimiz, yüksek teknolojili AR&GE laboratuvarlarımızda üretimlerini sürekli olarak geliştirmektedir.

Firmamız, 15.000 m2 lik yeni Ergene, Tekidağ tesisinde üretim, araştırma ve lojistik faaliyetlerini sürdürmekte olup, yüksek teknolojili AR&GE laboratuvarlarımızda üretimlerini sürekli olarak geliştirmektedir. Başarımız, müşteriler ve çalışanlar ile sorumlu, bütünleşik iletişim stratejileri ve dünyanın sınırlı kaynaklarının düşünceli kullanımı stratejilerine dayanmaktadır. Uzman kadromuzla tekstil sektöründe karşılaşılan sorunlara yenilikçi çözümler getiren şirketimiz, gelişen teknolojiye en hızlı adaptasyonu göstermektedir.

 

 

VİZYON & MİSYON

Tekstil yardımcı kimyasalları ve endüstriyel kimyasallarında, başta Türkiye olmak üzere tüm ülkelerin önde gelen şirketleri arasında yer almak. Müşterilerinin sürekli memnuniyet duyacakları yüksek kaliteli ürünlerle hizmet veren bölgenin önde gelen kimyasal üreticilerinden olmak.

 

ÇEVRE POLİTİKAMIZ

Hava ve su kirliliğini, sızıntı ve dökülmeleri ve gürültüyü mümkün olduğu kadar azaltmak ve önlemek. Ambalaj kullanımını ve atıkları azaltmak, geri dönüşümlü olmalarını sağlamak ve tekrar kullanmak.

 

KALİTE POLİTİKAMIZ

Müşteri memnuniyetine bağlı özel ürünler geliştirmek, üst düzey akademik danışmanlarıyla rakiplerinden güçlü ve üstün teknik destek sunmaktır.Müşteri odaklı üretim anlayışı ile koşulsuz müşteri memnuniyetini ön planda tutarak insan ve çevre sağlığına duyarlı ve ekonomik ürünler üretmektir.